Lindsay Lohan als Sneeuwwitje met het diepste decolleté ooit (foto)

3.746

Komt het ooit nog goed met ons Lindsay?

Begin oktober deed ze nog veel stof opwaaien toen er een filmpje opdook waarin ze naar eigen zeggen straatkinderen van kidnapping probeert te redden.  Volgens de laatste Hollywood-geruchten  is de 32-jarige rode vlam nog steeds keihard aan het feesten met daarbij behoorlijk wat drank.

Ze is gewoon een nachtmerrie voor de mensen om haar heen. Ze is geen spat veranderd in vergelijking met voorgaande jaren”, aldus de bron. De afgelopen maanden was het voormalig Disney-sterretje vooral op Mykonos, waar ze opnames had van haar eigen realityshow Lohan Beach Club voor MTV. Het is de bedoeling dat de show in 2019 op tv komt.

Om de geruchten de kop in te drukken en aan te tonen aan de buitenwereld dat alles prima is, gaf ze een openhartig interview aan Paper Magazine.  “Ik kon 99 dingen goed doen en één ding fout, toch bleef dat ene foutje hetgeen waarop gefocust werd. Achter de schermen deed ik echt mijn best, maar het werd nooit opgemerkt. Ik ben ook een mens. Ik maak fouten. Alleen worden die van mij overal uitvergroot”, aldus Lindsay.

Het thema van de fotoshoot was trouwens Disney-prinsesjes. Kijk maar eens naar Lohan als Sneeuwwitje. 

Spiegeltjespiegeltje aan de wand, wiens borsten passen amper in één hand?”

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur