Man die Brexit en President Trump voorspelde, komt met meer slecht nieuws voor 2018

13.504

De Brit Craig Hamilton-Parker is een helderziende die elk jaar zijn blik werpt op wat ons te wachten staat. Hij voorspelde ons al dat we te maken zouden krijgen met Trump en de Brexit. Ook volgend jaar staat ons nog wat miserie te wachten, zo voorspelt Hamilton-Parker nu.

Volgens de Brit krijgen we in 2018 nog enkele stevige terroristische aanvallen in Europa te verwerken. Maak u ook maar al klaar voor een globale griepepidemie.

Hij verwacht ook dat Kim Jong-un in 2018 niet meer de grote man zal zijn in Noord-Korea. Teresa May zal in het Verenigd Koninkrijk dan weer wel aan de macht blijven.

Een poging om Trump af te zetten als president zal mislukken. Er zal wel een oorlogsschip van de VS zinken. Italië mag zich klaar maken voor een stevige vulkaanuitbarsting. Antarctica zal dan weer een pak kleiner worden.

Dat wil nog niet zeggen dat de Italianen én de pinguïns op de zuidpool al maar beter hun koffers pakken. Hamilton-Parker mocht dan al wel enkele voorspellingen zien uitkomen, veel vaker sloeg hij mijlenver naast de bal.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur