Man ontdekt dat zijn vrouw hem bedriegt op… Google Street View (foto’s)

8.468

Google Street View is handig om een omgeving te verkennen vooraleer je er naartoe gaat bijvoorbeeld. Deze man kwam tijdens zijn virtuele wandeling echter iets tegen dat hij niet verwachtte…

San Pateste woonde – met de nadruk op woondé – samen met zijn vrouw in Lima, Peru. Onlangs maakte hij een virtuele wandeling door de stad en hij hield even halt bij de Lima’s Puente de los Suspiros de Barranco.

Daar zag hij een koppeltje op een bank. Hij lag op haar schoot, terwijl zij door zijn haren streelde. Het viel hem op dat de vrouw dezelfde kleren droeg dan zijn vrouw in de kast had hangen. Toen hij inzoomde, zag hij – desondanks het geblurde gezicht – dat het zijn wederhelft ook wàs.

De man confronteerde vrouwlief met zijn vondst op Google Maps, en die gaf onmiddellijk toe dat ze een affaire had. Waarna meneer de echtscheiding aanvroeg.

En zo is het de eerste keer dat er iemand kan betrapt worden op overspel op Google Maps. Al werden er in de loop der jaren ook al wel andere knotsgekke dingen ontdekt. Voorbeelden daarvan hebben we – vanaf foto 4 – ineens bijgevoegd.

1

Picture 1 of 27

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur