Man ontdekt familieband met seriemoordenaar en wordt gedumpt door vriendin

111

De vrouw kon niet leven met de verrotte twijg aan zijn stamboom.

Een anoniem jong koppel besloot zich op een avond te verdiepen in elkaars afkomst om zo dichter tot elkaar te komen. Samen deden ze de DNA-test aangeboden door de website Ancestry.com. Een gewaagde zet, als je erover nadenkt. Er schieten ons verschillende doemscenario’s te binnen, zoals ontdekken dat je eigenlijk afstamt van dezelfde voorouders, waardoor je opeens in je hoogsteigen Game of Thrones-nachtmerrie terechtkomt.

Die nachtmerrie zag er echter iets anders uit voor de mannelijke helft van het koppel. Hij ontdekte namelijk dat hij DNA deelt met een beruchte seriemoordenaar, waarop zijn vriendin hem niet veel later dumpte. De man deed zijn verhaal op de website Reddit en vertelde dat er drie namen waren in zijn stamboom die hij niet herkende. Na wat opzoekwerk bleek dat één van die namen toebehoorde aan een seriemoordenaar, die hij niet wenst te vernoemen. Bleek dat dit een goed bewaard familiegeheim was waarvan alleen hij nog niet op de hoogte was.

Niet veel later wou zijn vriendin dat notoire ‘serieuze gesprek’ hebben. Ze zei hem dat ze nog steeds veel van hem hield, maar dat ze niet kon leven met de gedachte dat er door zijn aderen hetzelfde bloed stroomt als dat van zo’n boosaardig man. Daar bleek de jongeman erg van aangedaan, want hij vroeg de andere Reddit-gebruikers om raad om haar terug te krijgen. Velen vinden blijkbaar dat hij beter af is zonder haar en dat zijn ex-vriendin waarschijnlijk gewoon op zoek was naar een excuus om hem te dumpen. Als dat maar niet verkeerd afloopt…

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur