Manou Kersting: “Amper genoeg geld om genoeg courgettes te kopen”

223

Dat en nog véél meer in de nieuwe P!

Dat en nog véél meer in de nieuwe P!

2014 was een bijzonder slecht jaar voor de Nederlandse acteur die in Antwerpen woont. “Er was, buiten de film Bowling Bowls zo weinig werk dat ik een week in Familie heb meegedraaid om toch een beetje geld binnen te brengen. Ik heb toen zelfs nagedacht of ik nog wel zo afhankelijk wilde zijn van mijn beroep. Misschien moest ik wat anders gaan doen. Ik ben heel even decorbouwer geweest – ik ben tenslotte houtbewerker van opleiding – maar de meesten vinden het toch een beetje vreemd dat een acteur opeens decors begint te maken. Ik weet nog dat ik welgeteld acht euro op zak had. Ik kwam voorbij die dure restaurants op het Antwerpse Zuid en ik hoorde de mensen roepen: ‘Kijk daar, dat is die acteur van dit en van dat’. Maar zij zitten daar te consumeren omdat ze de centen hebben, terwijl ik, de persoon die wordt nagekeken, met nauwelijks genoeg geld op zak om courgettes te gaan halen!”

Hoe het thans met Manou gaat, leest u in de nieuwe P. Maar er is nog veel meer natuurlijk. We pikten onze kar aan bij Koen Wauters op de 24 uur van Zolder. Margot Robbie verklapt dat ze niemand minder dan Leonardo DiCaprio op zijn gezicht sloeg. Wie is de Belg achter de blockbustermuziek van Hollywood? En hoe hard kan je als man afzien, als je klein geschapen bent? Om het geheel in Halloween-stijl af te sluiten is er onder andere een interview met de Vlaamse Ghost Busters én een griezelig sexy fotoshoot met een ravissante brunette. Snel naar de krantenwinkel dus!

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur