Met deze pil krijgt u een fit lichaam zonder te sporten (video)

182

Last van chronische luiheid maar u wil toch een strak lichaam? Maak kennis met GW1516.

Amerikaanse wetenschappers van het Salk Institute for Biological Studies in Californië zoeken al een tijdje naar zo’n wondermiddel. Het goede nieuws is dat ze denken dat ze het gevonden hebben. Het medicijn GW1516 genaamd – zou ons lichaam hetzelfde effect moeten geven als een dagelijkse training. Kortweg: uw lichaam gezond houden zonder een druppel te zweten.

De chemische stof, waar de wetenschappers mee aan het experimenteren zijn, zou het vet in het lichaam actief afbreken. En dit zonder al te grote inspanningen  te moeten doen. Wanneer we intensief actief worden komt er een moleculair proces in ons lichaam in gang, waardoor we vet verbranden en een spiermassa kweken. Het medicijn moet dit proces in gang zetten, zonder dat we effectief ons lichaam moet afbeulen.

Hebben we dan echt een pilletje nodig om ons nog luier te maken dan we al zijn? Nee, het is in de eerste plaats bedoeld voor mensen die niet kunnen sporten, zoals ouderen en mensen met een handicap of blessure. Het wondermiddel ziet er volgens de wetenschappers veelbelovend uit.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur