Met deze software kan je zelf massale, bloederige veldslag creëren (video)

208

Laat duizenden cgi-krijgertjes elkaar afslachten op jouw commando.

Herinner je nog die immense veldslag in de eerste Lord of the Rings-film uit 2001? Een leger van Mensen en Elfen namen het op tegen de kwaadaardige Orcs van Sauron. We zaten toen allemaal naar het scherm te staren, genietend van elke seconde van dit zwaardgekletter. Toen nog episch, nu zoveel jaren later, kijken we een beetje verveeld toe bij het zien van de zoveelste enorme veldslag in een blockbuster. Misschien denk je zelfs: “Ik kan een spectaculairdere confrontatie bedenken dan deze troep”. Wel, hier is je kans.

De software die verantwoordelijk is voor de meest immense veldslagen gecreëerd door Hollywood, kan je downloaden en 30 dagen gratis lang gebruiken. Maak kennis met Massive. De computer waar je nu aan gekluisterd zit, is waarschijnlijk al krachtig genoeg om er een kleine oorlog mee te animeren. Het is dezelfde software die werd gebruikt in films als Ben-Hur, World War Z en John Carter.

Om te laten zien wat je precies kan bereiken met de software, onthulde het bedrijf de video hieronder, waarin je kunt zien hoe twee hordes van duizenden digitale miniatuurmensjes op elkaar afstormen en genadeloos op elkaar in beginnen te hakken. Of er een patch bestaat om deze soldaatjes te voorzien van Anderlecht- en Club Brugge-shirts is nog niet geweten.

REACTIES