Nederlandse zangeres barst in tranen uit door streaker op live radio (video)

177

Arme Maan de Steenwinkel. De 20-jarige zangeres mocht live het beste van zichzelf komen geven op radio 538, maar de presentatoren staken daar een stokje voor.

Ze huurden een streaker in die voor de hilariteit in de studio moest zorgen. Dat draaide helemaal verkeerd uit toen een zeer geconcentreerd zingende Maan haar ogen opende en plots een piemel voor haar neus zag bengelen.

De winnares van The voice of Holland 2016 was helemaal ontdaan en barstte in tranen uit. “Ik schrok zo erg. Er stond ineens een naakte piemel voor mijn gezicht. Ik was al een beetje zenuwachtig voor dit, had mijn ogen dicht, en ineens dit. Sorry”, snikte ze.

De volledig misplaatste grap werd evenmin gesmaakt door de social media. “Ongelooflijke prutsers. Zo met artiesten omgaan. Niemand moet meer naar die kut radiozender gaan om zijn liedje te promoten. Flikker op”, tweette zanger Tim Knol.

Anderen vonden het – overigens volledig terecht – heel vreemd dat ze zich bleef verontschuldigen voor haar reactie. “Het zuurste aan dat @538 fragment vond ik dat Maan haar excuses maar bleef aanbieden. Vrouwen zijn zó geconditioneerd om maar niet lastig te zijn. Vond het zo rot voor haar”, klinkt het. Hieronder de videobeelden van het spijtige voorval.

Bron: Zita.be

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur