Negan uit The Walking Dead wordt speelbaar personage in Tekken 7 (video)

84

Vergeet die brave Spider-Man en Superman, dé held van het afgelopen jaar is iemand die zijn tegenstanders grijnzend uitschakelt met een honkbalknuppel, tot er niets meer rest van hun schedel behalve een puzzel met 1000 witte stukjes

Elk jaar krioelt het op Comic Cons van de Batmans, Jokers en Wonder Women. Maar dé trendy outfit bestaat ditmaal uit een leren jas, rode sjaal en een met prikkeldraad omwikkelde knuppel. De meedogenloze Negan, die onmiddellijk twee geliefde helden uit de serie The Walking Dead letterlijk tot fruitpap mepte, is dus gigantisch populair.

Dat is ook Bandai Namco Entertainment niet ontgaan. De grijnzende sadist vormt de blikvanger van het tweede seizoen van de Tekken 7 Season Pass. Dat werd onthuld tijdens de EVO 2018 Grand Finals. Er komt een nieuw seizoen met nog nieuwe personages, waaronder Anna Williams en Lei Wulong.

In de onderstaande video zie je vanaf minuut 2. 40 hoe de bloeddorstige honkballiefhebber zijn bekende deuntje fluit. Het zal afwachten zijn of Tekken 7 met dit personage een homerun scoort.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur