Oh nee, Chucky in ‘Nightmare on Elm Street’

1.386

We hebben goed nieuws voor de horrorliefhebbers. Na ‘Freddy vs. Jason’ komt er een nieuwe horrorduo u de stuipen op het lijf jagen.

Don Mancini is volop promo aan het maken voor zijn nieuwste horrorprent Cult of Chucky. De killer pop richt vanaf oktober – enkel op dvd of digitaal – weer een bloederige ravage aan.

Tijdens een interview deelde Mancini zijn plannen voor de nieuwe horror-crossover. In Child’s Play on Elm Street komen de twee horrorklassiekers Child’s Play (1988) en A Nightmare on Elm Street (1984) samen.

Mancini liet weten dat hij de afgelopen jaren al veel met dit project bezig is geweest. Er zullen eerst wat juridische zaken tussen twee verschillende studio’s geregeld moeten worden, maar eens dat in orde is, staat niets een Chucky vs. Freddy in de weg.

Volgens Mancini zouden de twee een mooi duo vormen omdat ze beiden veel praten – en moorden natuurlijk! Zo zou Chucky in de slaapkamer van een huis in Elm Street terechtkomen. Ze vinden elkaar wel toffe gasten, maar de straat kan maar één killer bevatten. 

Wie weet komt u binnenkort Freddy en Chucky tegen in de cinema – of in uw slaapkamer!

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur