Onderzoekers: “Kreeft gaat vaakst van bil, Stieren faken dikwijls hun hoogtepunt”

3.144

Uit een eerder onderzoek van de FBI bleek dat Kreeft-mensen het vaakst de criminele toer opgaan, nu blijken ze ook nog eens de heetste wezens te zijn.

Je kan het zo gek niet bedenken, of er worden statistieken over gemaakt. Skyn, een merk dat Pippi Vangkousen fabriceert, liet een stel onderzoekers maar liefst 20.000 mensen ondervragen over hun intieme leven. Ze keken ook naar de sterrenbeelden, om er vervolgens conclusies uit te gaan trekken.

Jeyan Heper, de man die het onderzoek leidde, begon gniffelend aan de opdracht: iets met sterrenbeelden was volgens hem dom bijgeloof. Later sloeg hij bijna naast zijn stoel van verbazing, toen er per sterrenbeeld toch vrij vaak dezelfde dingen naar voren bleken te komen.

Dit waren de bevindingen, zoals ze gepubliceerd werden door rubbertjesfabrikant Skyn:

Steenbok is enorm toegewijd en ambitieus tussen de lakens. Ze zijn een tikkeltje dominant en blaken van zelfvertrouwen in bed.

Maagd is een sensueel wezen, maar schaamt zich daar stiekem een beetje voor. Wanneer je een Maagd vraagt met hoeveel personen hij of zij het bed al deelde, wordt er minder gezegd dan de waarheid is.

Van de Vissen bleek maar liefst dertig procent al eens een ‘open relatie’ gehad te hebben, opdat ze naast die relatie nog met anderen zouden kunnen vogelen.

Weegschaal blijkt volgens het onderzoek minder vaak van bil te gaan dan hij of zij zou willen. Zij verwennen zichzelf het meest.

Waterman houdt het blijkbaar graag heel erg glibberig. Zij bleken namelijk opvallend meer dan andere sterrenbeelden glijmiddel te gebruiken.

Ook de Leeuw is volgens het onderzoek heel erg zelfzeker in bed. Bovendien houden ze sexting.

Ram blijft maar rammen. Bij hen duren de vrijpartijen namelijk het langst.

De Schorpioen heeft het graag kinky. Handboeien, speeltjes, leer en lak: laat maar komen.

Kreeft loopt volgens het onderzoek continu met een broek vol goesting. Zij gaan het vaakst van bil, en zijn dan ook nog eens de beste minnaars – en minnaressen, omdat ze het meest van ‘geven’ houden.

Tweelingen blijken dan weer de grootste acteurs en actrices tussen de lakens. Opscheppen over de dingen die ze al gedaan hebben, al dan niet gekruid met een vrachtwagen zout. In tegenstelling tot de Maagd, overdrijven Tweelingen wanneer het over hun aantal bedpartners gaat.

De Boogschutter heeft blijkbaar het meeste schrik om SOA’s op te lopen: zij gebruiken het vaakst een rubberen feestmuts.

Tot slot de Stier. Bij mannelijke Stieren konden de onderzoekers niet meteen iets opvallends vinden, bij de vrouwelijke Stieren wel: zij faken namelijk het vaakst hun hoogtepunt. Maar liefst 29 procent van de deelnemende Stier-vrouwen gaf toe dat ze geregeld doen alsof ze klaarkomen.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur