Onwaarschijnlijke B-film met zeskoppige haai op komst (video)

281

Jason Statham mag dan misschien van de grootste haai ooit een lekker sushi-gerecht maken, het opnemen tegen een zeskoppige haai is toch een heel ander verhaal.

Sharkado, Piranhaconda, Dinocroc en Frankenfish zijn filmtitels die enorm op de lachspieren werken en ze klinken heel erg B. B van belachelijk slecht dat het goed is. Dat hebben we voornamelijk te danken aan de filmstudio The Asylum. De beruchte studio die elke film financiert met een productiebudget nog minder dan het wekelijks zakgeld van uw neefje.

Zo brachten ze 2-Headed Shark Attack uit, gevolgd door de sequel 3-Headed Shark Attack, enz… Ondertussen zitten ze al aan de 6-Headed Shark Attack. Hoelang kunnen ze dit nog blijven volhouden? Zolang er een publiek voor is en de oceaan groot genoeg is.

Mocht u interesse hebben in het plot van deze Oscar-kandidaat: een jacht waarop een huwelijksfeest wordt gehouden krijgt af te rekenen met een zeskoppige haai. Gevangen zonder wapens in de buurt, moeten de gasten erin slagen heelhuids aan de kust te geraken.

De film wordt verwacht in augustus. Beneden alvast de fantastische poster en de trailer van het vorige deel. Haaien… is er iets dat ze niet kunnen?

REACTIES