Onze vrouw op blind date met de elite

251

“Sommige mannen zoeken een vrouw die bij hun interieur past”

Can’t buy me love? O jawel, lieve Beatles. Het exclusieve datingkantoor Berkeley International biedt gefortuneerde zakenlui een droomdate op bestelling. Onze vrouw verdiepte zich in de luxeliefdebusiness en ging zelf op Berkeley-date met een wel héél zelfzekere man. “Op dit moment zijn er zeker drie vrouwen die met mij willen trouwen.”

De man die de Berkeley-cupido voor mij voor ogen heeft, is een prille vijftiger, knap, atletisch en heeft een hoog rock-‘n-rollgehalte. Een man die flirt met taal, kan opgaan in de liefde en barst van de emotionele intelligentie. Hij kookt ook bijzonder graag, want dat ziet hij als passie en liefde overbrengen. Een acte d’amour, zelfs.

Om het ijs te breken bestellen mijn date Vic en ik meteen twee gin-tonics. Terwijl we over koetjes en kalfjes praten, geef ik mijn ogen de kost. Vic ademt mannelijkheid en kijkt me aan met indringende ogen. Lang geleden dat ik mij nog zo begeerlijk voelde. Zijn borsthaar en parfum werken bedwelmend. Mijn lippen gaan vanzelf tuiten en ik werp hem mijn zwoelste oogopslag.

Sommige klanten denken uit pure arrogantie blijkbaar dat alles te koop is. Eén man wilde bijvoorbeeld niks liever dan een bikinibabe die ook dierlijk in bed kon zijn. Al kunnen de verzoekjes gerust nog een pak minder omfloerst. Zo kregen de Berkeley-koppelaars van een zestiger, die van adel was en vele landgoeden bezat, de vraag of ze een vrouw konden vinden die zijn erfgenaam op de wereld wilde zetten.

Lees verder in P-magazine, ook beschikbaar op Android en iPad.
Foto: Corbis
Reportage: Melissa Janssens

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur