Opgepast voor deze nieuwe flitsvuilbak (video)

338

Vlaamse laagvliegers, kijk uit je doppen!

België is Europees flitspalenkampioen, dat wisten we al van DIT onderzoek. Er zijn echter ook nog andere zaken dan flitspalen om snelheidsduivels te betrappen.

Toen ondergetekende zijn eerste snelheidsboete kreeg, werd-ie betrapt met een zogenaamde speed gun. Ome agent stond naast de weg met zo’n toestel, en mevrouw de agent liet me enkele meters verder stoppen. “Meneer, weet u hoe snel u reed?” Waarom ik antwoordde dat ik dat niet wist. Waarop zij weer: “U reed 112 op een weg waar u slechts 90 mag. Hoe komt het dat u 112 km/u reed?”

Daarop wist ik het antwoord wel: “Omdat ik nog aan het optrekken was.” Ikzelf vond dat wel een geestig antwoord, maar bij mevrouw de agent kon er nog steeds geen glimlach af.

Maar goed, we dwalen af. Flitsvuilbak dus. Wel, die vind je sinds kort in Roeselare terug, en dat ziet er zo uit.

REACTIES