Opnames ‘Bill & Ted 3’ officieel bevestigd (foto)

211

Al jaren wordt gesproken over een derde deel dat moet aansluiten op Bill & Ted’s Excellent Adventure (1989) en Bill & Ted’s Bogus Journey (1991). Maar nu is het eindelijk zover.

Nog voor Wayne’s World en Beavis and Butthead waren er Bill (Alex Winter) & Ted (Keanu Reeves), twee tieners met het IQ van een erwt die highschool vooral zagen als een verplichting. Want ze hadden maar één grote droom: ’s werelds grootste rocksterren worden. Hiervoor kregen ze onverwacht hulp uit de toekomst. Dankzij een tijdmachine konden de jongens kennismaken met Napoleon, Jeanne d’Arc en Socrates.

Dat klinkt zeer cheesy en dat was het ook, maar dan wel met de juiste dosis pretentieloze humor. Fans hebben er erg lang op moeten wachten, maar nu hebben Reeves en Winter samen met schrijvers Chris Matheson en Ed Solomon officieel bevestigd dat de derde film in aantocht is.

Het plot gaat als volgt: Bill en Ted moeten opnieuw een reis doorheen de tijd maken op zoek naar een lied dat het universum in harmonie zal brengen. Maar deze keer worden ze bijgestaan door hun dochters.

“No Way?!” “Yes way!” “Awesome dude! Excellent!” en nog meer van dat binnenkort op het grote scherm.

 

REACTIES