Opnieuw vrijgezelle (?) Temptation-Pommeline gaat uit de kleren (foto’s)

28.113

Er wordt toch gedacht dat Pommeline Tillière weer vrijgezel is, maar wij zijn daar zo zeker nog niet van.

Pommeline deed mee aan Temptation Island als verleidster, Fabrizio als verleider ‘kleurplaat’. De twee bleken echter meer met elkaar gemeen te hebben dan enkel hun liefde voor tattoo’s, en na de opnames vonden ze elkaar.

Veel mensen die de twee volgen op social media, peinzen echter dat ze nu weer uit elkaar zijn. Ze zwijgen in alle talen over elkaar. Pommeline kreeg zelfs geen felicitaties van Fabrizio voor haar vijfentwintigste verjaardag, onlangs.

Bij TV Familie besloten ze om de twee op te bellen en het hen gewoon te vragen. Fabrizio nam zijn telefoon niet op, maar Pommeline wel. Haar antwoord was echter kort maar krachtig: “Ik mag hier niks over zeggen.”

Waarom niet? Over enkele maanden zal ‘Temptation Island VIPS’ uitgezonden worden, waar Pommeline en Fabrizio aan meedoen als koppel. Allicht moet het tot dan geheim blijven of hun relatietest al dan niet geslaagd is.

Volgens het boekske is het al van januari geleden, dat de twee nog samen iets gepost hebben op hun social media en dus het bewijs dat ze uit elkaar zijn. Maar… onlangs waren ze nog wel op hetzelfde moment in Phantasialand: dat zou wel heel toevallig zijn, toch?

Wij weten het ook niet allemaal zeker natuurlijk. Wat we wel weten? Pommeline moest onlangs in de Koekenstad zijn, en laat dat nu ook net de thuishaven van fotograaf Steven Wolles zijn – de man die eerder al verleidster Emma zonder al te veel om het lijf wist te shooten.

Je raadt het al: Pommeline eindigde voor de lens van Steven Wolles en deze, euh, plaatjes van plaatjes zijn daar het bewijs van.

1

Picture 1 of 15

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur