Overnacht eens in de jungle op 15 meter hoogte in een Boeing 727 (video)

257

Boeing kent moeilijke tijden.

In maart vielen er tijdens twee crashes van het type 737 MAX maar liefst 346 doden. Omdat deze toestellen onderdelen kunnen bevatten met fabricagefouten mag er tot nader order geen enkel model nog opstijgen. 

Dat zal met de volgende Boeing geen enkel probleem vormen. Deze Boeing 727 ziet er uit alsof het net een noodlanding heeft gemaakt in de jungle van Costa Rica, maar in werkelijkheid is het een zeer luxueus hotel. De vliegtuigromp is een van de accommodaties die worden aangeboden door Hotel Costa Verde.

Naast de romp is er ook nog een verblijf genaamd Cockpit Cottage, dat is opgetrokken uit een Aéropostale vliegtuig. Het restaurant is dan weer een treinwagon.

Gasten die een nachtje boeken in en vliegtuigrompsuite kunnen genieten van een terras op elke vleugel met telkens een magnifiek uitzicht op de ongerepte jungle en de Atlantische Oceaan. Binnen vind je twee slaapkamers voorzien van airconditioning, en twee badkamers. 

Maar in de slaapkamers zijn de oorspronkelijke vliegtuigraampjes intact gebleven, echter van verleidelijke stewardessen geen spoor.

Voor 220 euro per nacht, kan je ongestoord lid worden van de Mile High Club.

 

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur