P-retro: Erika Van Tielen (2007)

2.035

Elke vrijdag haalt P-magazine.be een oude shoot van onder het stof. Deze keer: Erika Van Tielen.

Vandaag is het internationale ‘Kiss A Ginger Day’, een dag waarop roodharige mensen in de bloemetjes gezet worden. Een hele dag lang mag u dus elke roodharige persoon die u tegenkomt een kus op de wang geven. Uitgelezen moment dus om Erika Van Tielen in onze P-retro mee te nemen.

Denk aan een roodharige Vlaamse schoonheid en u komt automatisch uit bij Erika Van Tielen (of Linde Merckpoel). Van Tielen sierde ettelijke maken onze cover. De nu 34-jarige mama van twee zonen en zus van de al even bekende Heidi Van Tielen is een geboren presentatrice.

Al tijdens haar studies Communicatiewetenschappen mocht ze zichzelf Ketnet-wrapster noemen. Nadien werd de Borgerhoutse beauty zowat overal gevraagd als presentatrice, van VTM over Q-Music, VRT, Studio Brussel tot JUST.

Momenteel leent ze haar zwoele stem uit aan de regionale televisiezender RTV en speelt ze de rol van Amélie De Wulf in de VTM-soap Familie. Onderstaande foto’s zijn maar liefst elf jaar oud, maar Van Tielen beschikt blijkbaar over eeuwig jonge genen, want ook vandaag ziet ze er nog steeds even stralend uit.

10

Picture 10 of 10

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur