P-retro: Griet Vanhees

7.253

Elke vrijdag haalt P-magazine.be een oude shoot van onder het stof. Deze keer: Griet Vanhees.

Het elfde seizoen van Boer Zkt. Vrouw zit erop en dat was nogal een bewogen seizoen. Er werden zoveel hartjes gebroken dat het wel Temptation Island leek

Neem nu boer Jeroen. Die was aanvankelijk smoorverliefd op Severien. Toen Severien ook voor hem viel, ontmoette Jeroen echter iemand waar hij nòg verliefder op werd. Er zal straffe lijm nodig zijn om het gebroken hart van Severien weer te herstellen.

Boer Bjorn, die voelde iets voor Evelyn, al wist hij niet precies wat hij voelde. Alleszins niet genoeg om een relatie te beginnen. Evelyn was er helemaal het hart van in.

Dan was er nog boer Jitse, die in Noorwegen woont. Die kreeg Emily over de vloer. Jitse zag haar wel zitten, maar Emily wees hem af. Toen ze terug in België was, kreeg ze toch plots vlinders in de buik voor hem. Enfin, zij dus terug naar Noorwegen. Maar boer Jitse bleek intussen toch al wel een ander te hebben zeker.

Maar goed, over naar Griet Vanhees nu. Wel, zij poseerde ooit voor P-magazine als wel erg bevallige boerin. Dat zag er zo uit:

1

Picture 1 of 7

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur