Populairste juffrouw op Instagram post naaktfoto en krijgt bakken kritiek (foto)

12.247

21-jarige Kylie Jenner is volgens Forbes Magazine de jongste persoon ooit die op eigen kracht miljardair is geworden.

Alhoewel moeten we die ‘op eigen kracht’ met een korreltje zout nemen. Want ware het niet dat ze de jongere zus was van een zekere Kim Kardashian had niemand ooit haar bestaan opgemerkt.  Maar dankzij haar eigen make-upimperium en het feit dat ze 850.000 euro per Instagram-post verdient, heeft ze zelfs Mark Zuckerberg van de troon gestoten, want hij had zijn eerste miljard ‘pas’ op zijn 23ste verdiend.

Als je alles hebt wat je maar kan bedenken en een beetje doelloos door het leven loopt, moet je de nodige endorfine-stoten elders zoeken om gelukkig te blijven. Dat doet miss Jenner door regelmatig een naaktfoto te posten om zodoende een armada van likes te genereren.

Maar haar laatste poging om een nooit geziene buzz te creëren met haar naaktheid, schoot bij menig volger in het verkeerde keelgat. Influencer Amanda Ensing hoefde geen twee keer te kijken om te beseffen dat de naakfoto van Kylie sprekend op die van haar lijkt. De YouTuber poseerde niet zo lang geleden ook naakt voor de camera met een rieten hoed die haar gezicht bedekt.

Kylie daarentegen reageerde meteen terug dat er geen patent bestaat op deze pose en dat Pinterest vol staat met dergelijke foto’s.

Alsof dat nog niet erg genoeg is, wordt ze nu ook net zoals haar grote zus, beschuldigd van het bewerken van haar foto’s.   Kylie staat op haar recente foto’s met haar BFF Anastasia Karanikolaou, maar er lijken bepaalde elementen niet helemaal te kloppen.

“De volgende keer dat je je foto’s bewerkt, ga dan niet naast een gestreept kussen zitten”, reageert één volger. “Gefaald in fotoshoppen”, “Jullie lichamen zien er precies hetzelfde uit. Iedereen weet wat dat betekent” en “Ongelooflijk, al dat gefotoshop voor Instagram” vinden anderen. 

Jawadde, dat de wereld nog kan blijven draaien na zoveel drama. We gaan er alvast niet van kunnen slapen deze nacht. Jij?

1

Picture 1 of 15

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur