Puma brengt binnenkort Sonic The Hedgehog Sneakers op de markt (video)

114

In de vroege jaren negentig was hét grote discussiepunt op de speelplaats wie er cooler was: Sonic of Mario. Zij die toen de kant kozen van Sonic, weten binnenkort welke sportschoenen te kopen voor hun kroost.

Dankzij het spel Sonic Mania is deze blauwe egel weer helemaal hip. De vijfentwintigste verjaardag van Sonic werd vorig jaar gevierd met de release van dit spel dat de speler het oude gevoel van de razendsnelle Sonic-gameplay moest laten herbeleven. De hype rond dit spel heeft kleding– en schoenmaker Puma ook geïnspireerd om een speciale Sonic the Hedgehog-sneaker te maken.

Deze gepixelde sneaker heeft allerlei verwijzingen naar het Sega icoon.  Zo zien we dat de blauwe kleur overheerst, maar ook komt het groen, bekend van het openingslevel de Green Hill Zone, en het geel van de gouden ringen uit het spel terug. Als finishing touch zijn er nog rode elementen in de zool. Dat rood is de kleur van de schoenen die Sonic normaal gesproken draagt.

Puma heeft nog niet laten weten of ze in juni voor het grote publiek beschikbaar zullen zijn of dat het hier gaat om een gelimiteerde versie. Snel zijn is dus de boodschap!

REACTIES