Rachel Nimegeers

27.826

Brains én beauty: Rachel Nimegeers studeert aan de ULB én vertegenwoordigt ons land op internationale missverkiezingen. Dat smaakt ab-so-luut naar meer.

Bobbejaanland. Dé ideale plek voor een combinatie tussen zon en verfrissing in deze zomermaanden. Maar de doorslag voor deze shoot was het retrofestival dat daar op 27 augustus plaatsvindt: Yesterdayland. Terwijl het attractiepark op volle toeren draait, geniet u die dag van live optredens van onder andere The Troggs, The Fortunes en Boney M. Kan het nóg cooler? Jep, want ook wij zullen van de party zijn, mét een leuke verrassing.

Onlangs trokken we naar het populaire pretpark met de immer sympathieke Rachel Nimegeers. Eenentwintig lentes jong, oogverblindend knap en brains om u tegen te zeggen. Vraag maar aan haar proffen die haar een bachelor voor vertalen en interpretatie aanleren. En in oktober trekt de Brusselse brunette naar Vietnam om ons land te vertegenwoordigen in Miss Grand.

Met andere woorden: had u nog niet van haar gehoord, dan werd het dringend tijd. Rachel Nimegeers is in het buitenland immers al bekender dan hier. Vandaar onze bijdrage.

1

Picture 1 of 15

 

Met dank aan Pierre-Yves Laurent

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur