Reusachtig bodybuilder-beest maakt zijn opwachting in MMA (video)

3.300

De meeste dromen zijn bedrog, maar als ik wakker word naast jou dan bloed ik nog…

Maak kennis met de 35-jarige bodybuilder en fitnesstrainer Martyn Ford. Als tiener en twintiger was hij een magere, doodnormale kerel totdat hij de wereld van de bodybuilding ontdekte. Ondertussen heeft hij ook al een paar acteerrolletjes kunnen versieren zoals in de actiefilm ‘The Undisputed 4’, waar hij de rol speelt van een vechter met de bijnaam ‘Nightmare’.

Maar het zal eerder een nachtmerrie worden voor zijn cardioloog. Er gaan namelijk geruchten de ronde dat Ford flink wat steroïden heeft genomen. En dat kan gewoonweg niet goed zijn voor zijn hart en lever. Maar als je biceps wil hebben ter grootte van Maggie De Block haar dijbenen, moet je er iets voor over hebben zeker?

Toch zal deze kolos van 145 kg en 2,03 meter proberen zijn tegenstanders te vermorzelen in de Octagon. Hij staat op de line-up voor 2019 van de Poolse MMA-organisatie Konfrontacja Sztuk Walki, waar hij iedereen de acht hoeken van de ring van nabij zal laten zien.

Zijn trainingsschema is ondertussen aangepast om hem klaar te stomen als een echte vechter, dat bewijzen de vele filmpjes op zijn Instagram. Hij heeft toch al één voordeel in de ring, en dat is dat hij zijn concurrentie meteen nekpijn bezorgt doordat ze steeds omhoog moeten kijken.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur