Sacha Baron Cohen jaagt op illegale Mexicanen met hoogst eigenaardige onderbroek (video)

360

We hebben ook gevonden waar je zelf zo’n exemplaar kunt kopen.

Sacha Baron Cohen werd wereldberoemd dankzij zijn typetje als Kazachse tv-verslaggever Borat en sindsdien heeft de Britse komiek wel meer geniale dingen gedaan.

Tegenwoordig speelt hij verschillende typetjes in het programma Who Is America? In dat programma stelt hij diverse problemen in Amerika aan de kaak. Terwijl Cohen een typetje neerzet, neemt hij andere nietsvermoedende mensen in de maling.

In de laatste aflevering had Cohen de ideale manier gevonden om illegale Mexicanen te klissen. In verschillende Latijns-Amerikaanse landen vieren ze quinceanera: de vijftiende verjaardag van een meisje en haar overgang van kind naar volwassene. Eerst vindt er een misviering plaats, nadien volgt er een groot feest.

Tijdens dat feest zijn er volgens de Amerikanen heel wat viespeuken die er in het net vijftien geworden meisje haar slipje willen zitten. Een makkelijke manier om illegale Mexicanen te klissen? Iemand die zich uitdost als Quinceanera. Met een speciaal slipje en al.

Een kleine zoektocht leerde ons dat dergelijke onderbroeken ook écht te koop zijn. Voor 130 dollar – zo’n 110 euro – kan je kiezen tussen een zwart of een huidkleurig exemplaar.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur