Samantha Fox: “Ik voelde zijn erectie, gaf hem een kniestoot”

294

Zanger en voormalig tieneridool David Cassidy trok vorige maand richting eeuwige jachtvelden. Voormalige seksbom Samantha Fox heeft nu wat te vertellen over hem.

In 1985 wilde David Cassidy zijn pop-comeback maken. Zijn manager had beslist dat een fotoshoot met een rondborstig model daarbij wel zou helpen. Samantha Fox, toen negentien lentes jong, werd voor die klus gevraagd.

Ze vond dat aanvankelijk ook niet erg. “Hij was een tieneridool”, zo legt ze uit aan Mirror. “Ik kuste zijn poster iedere avond voor ik ging slapen.”

Tijdens de fotoshoot droegen ze allebei enkel een onderbroek. Cassidy werd daar blijkbaar opgewonden van: “Hij had de hele tijd een erectie en hij deed niks om dat een beetje te verstoppen. Integendeel. Tijdens het nemen van de bewuste foto drukte hij die stevig tegen me aan. Ik twijfelde of ik er iets over zou zeggen, maar besloot dat het uiteindelijk maar beter was dat ik deed alsof ik het niet opmerkte.”

Daarna gingen ze een hapje eten in restaurant White Elephant. Samantha Fox haar vader was ook van de partij en dus durfde Cassidy niet te ver gaan. Maar toen de jongedame naar het toilet ging, volgde hij haar: “Plots kwam hij binnen en duwde hij me tegen de muur. Hij stak zijn tong in mijn mond, terwijl zijn ene hand naar mijn borsten greep en zijn andere onder mijn rok. Alweer voelde ik zijn erectie. Toen heb ik hem een knietje in zijn ballen gegeven en mijn elleboog in zijn gezicht.”

Toen Cassidy wat later weer naar de tafel kwam, deed hij alsof er niks aan het handje was. Al liep hij wel een beetje ongemakkelijk. “Hij kreeg niet wat hij wilde, maar wel wat hij verdiende, sluit Samantha Fox af.”

Het gaat om de shoot waar deze foto’s werden gemaakt:

REACTIES