Schurk en Bond-girl bekend voor Bond 25

748

De Britse krant Daily Mail weet op basis van bronnen binnen de productie dat Actrice Lea Seydoux terugkeert in de volgende 007-film. Lea was ook de Bond-girl in Spectre uit 2015. Aan het einde van de film zien we hoe ze samen met 007 verdwijnt.  Wie de nieuwe tegenstander van Bond zal worden begint ook al duidelijk te worden.

De ravissante Franse actrice, onder meer bekend van Gouden Palm-winnaar La vie d’Adele, speelde het personage Madeleine Swan in Spectre en zal dus terug haar opwachting maken. Het is nog niet bekend hoe groot haar rol zal zijn. Daily Mail laat ook weten dan er nog bekend volk zal terugkeren. Zo mogen we naast Daniel Craig ook Ralph Fiennes als M, Ben Whishaw als Q en Naomie Harris als Miss Moneypenny terugverwachten.

Eerder dachten mensen ook dat Christoph Waltz terug zou keren als slechterik Blofeld. Maar nu het gerucht de ronde doet dat Rami Malek gecast zou zijn als de nieuwe grote schurk is de kans wel zeer klein. Malek is momenteel in de cinema te zien als Freddie Mercury in Bohemian Rhapsody.

Mogelijks zal er ook een deel van de film in Noorwegen worden opgenomen. De producers zouden een aanvraag hebben ingediend bij het Noorse Filmfonds. Het ziet er naar uit dat de productie van de nieuwe Bond, na wat vertraging dan toch uiteindelijk in gang is geschoten. Als alles goed gaat kunnen we vanaf februari 2020 in de cinema naar het laatste avontuur van Daniel Craig als 007 gaan zien.

 

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur