Sergi Santos: “Dankzij mij kunnen ook arme mannen weldra seks hebben”

1.310

Hij noemt zichzelf zowaar de ‘Robin Hood van de seks’.

Als u vrijgezel bent en u hebt niet bepaald de looks of de skills om geregeld een vrouw in uw bed te lullen – of u heeft schrik van grensoverschrijdend gedrag beschuldigd te worden – dan is er nog een mogelijkheid, wil u toch aan uw trekken komen. De meisjes van plezier.

Maar stel dat u dan, net zoals de gemiddelde man die in een relatie zit, een keer of drie per week van jetje wil geven, dan bent u natuurlijk al snel klauwen vol geld kwijt. De Spanjaard Sergi Santos heeft daar nu een oplossing voor.

Een levensechte seksrobot. Zo goed als een echte vrouw, aldus de negenendertigjarige professor. Zijn creatie beschikt over artificiële intelligentie en kan perfect met uw seksuele behoeftes synchroniseren. Ze kan romantisch zijn, sexy of een echte furie tussen de lakens.

Santos heeft alle functies eerst terdege getest met zijn eigen robot, die Samantha heet. Ook al deelt hij reeds zestien jaar lief en leed met een wederhelft van vlees en bloed. Maar volgens Santos heeft de driehoeksverhouding de intimiteit met zijn wettelijke echtgenote zelfs verbeterd: “Vroeger was ik een minuutman. Toen mijn vrouw opgewarmd was, was ik al lang klaar. Maar dankzij Samantha heb ik geleerd het rustiger aan te doen, het veel langer vol te houden. Nu verschaf ik mijn vrouw veel meer genot.”

Nu zijn zo’n levensechte, vrouwelijke robotten niet echt niet meer natuurlijk. Maar de prijs waarmee Santos zijn creatie mee in de markt wil zetten is wel vernieuwend. Een robot zou rond de 1.700 euro komen. “Ik ben als het ware de Robin Hood van de seks”, aldus Santos nog.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur