Sexy shoot met Babette uit Shopping Queens: “Fotoshoots geven me een kick”

11.861

Shopping Queens is nu niet meteen het favoriete kijkvoer van mening man, maar niet zelden neemt er een dergelijke schoonheid aan deel dat we niet anders kunnen dan ze extra in de picture te zetten.

En deze keer konden we echt niet om de 23-jarige Babette Van der Horst heen. De knappe brunette uit Essen mocht haar Shopping Queens-deelname dan niet winnend afsluiten, maar leuker voor ons en jullie: ze poseerde voor de lens. Gewoon bij haar thuis dan nog wel. Fotograaf Steven Wolles was de gelukkige van dienst. (foto’s onder het interview)

Je werkt sinds vijf jaar bij het succesvolle vleesverwerkingsbedrijf van je vader. Wat doe je daar precies?
BABETTE VAN DER HORST:
 “Ik werk daar als assistant manager. Ik hou me dus niet bezig met het slachten van dieren, maar wel met de inkoop van vlees en de controle op de producten. Ik heb nooit voor een baas willen werken, want ik wou altijd in het bedrijf van mijn papa treden. En dat vind ik nog steeds even leuk.”

In Shopping Queens zagen we dat je een gigantische verzameling kleren en handtassen hebt. Ben je een shopaholic?
VAN DER HORST:
 “Ik vrees van wel. (lacht) Ik ga elk weekend shoppen, dus daar gaat wel heel wat geld naartoe. Maar binnenkort gaan mijn verloofde en ik verhuizen naar ons net gekochte huis, dus moet ik een tijdje wat zuiniger zijn. Dan verplicht ik mezelf wel om niet alles op te brassen aan kleren.”

Vele mensen stonden versteld van je schoonheid. Niet in het minst van je boezem. Welke cup heb je?
VAN DER HORST:
(lacht) “Ja, het is een mooie boezem. Een D75.”

Wat vind je zelf het mooist aan je lichaam?
VAN DER HORST:
 “Mijn benen. Omdat ze zo lang zijn. En ik heb ook een strakke buik. Dat komt enerzijds door het vele sporten – ik loop om de dag en fitness bijna elke dag –, maar anderzijds heb ik geluk met mijn genen. Mijn oma en mama hebben ook nog een mooi lijntje. Wij hebben in de familie niet de aanleg om dik te worden.”

Zou je een leven als (fulltime) model zien zitten?
VAN DER HORST:
 “Nee, fulltime zou ik dat nooit willen, maar in bijberoep wel. Ik verdien goed mijn kost in het bedrijf van mijn papa, dus dat zou ik niet willen opgeven. Bovendien hou je zelf minder dan de helft over bij opdrachten via een bureau. Ik ben momenteel niet ingeschreven in een modellenbureau, maar ik krijg hier en daar zelf wel wat opdrachten en die neem ik altijd aan. Ook zou ik graag wat meer modeshows willen doen. Alle aanbiedingen zijn dus welkom.” (lacht)

Wat vind je zo leuk aan poseren?
VAN DER HORST:
 “Ik vind het heel fijn om voor de lens te staan. Ik krijg daar een kick van. En dan is het leuk om de foto’s achteraf te bekijken. Ik ben van mezelf niet heel zelfzeker, dus als de foto’s goed gelukt zijn, geeft me dat echt een goed gevoel. Dan voel ik mezelf veel beter.”

Je bent verloofd. Denken jullie al aan kinderen?
VAN DER HORST:
 “We denken daar wel aan, maar ik wil eerst nog wat gaan reizen en mijn ervaringen delen via mijn Instagram. Ik denk dat 27 een mooie leeftijd is om aan kinderen te beginnen. Zelfs dan heb je nog tijd genoeg. Maar eerst trouwen, uiteraard. Binnen twee weken is het zover!”

 Proficiat en veel succes!

1

Picture 1 of 15

Foto’s: Steven Wolles

 

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur