Shoot: Debby Gommeren

507

Voorlopig geen ‘pimped out, chromed out ride’ voor Debby Gommeren (26), maar haar American Dream komt wel stapje voor stapje dichterbij. Al is wanhoop niet meteen aan de orde, beste lezer: Debby heeft het nog steeds veel meer voor de Belgische mannen. “Amerikanen denken dat ze met ‘I think you are pretty’ genoeg moeite gedaan hebben om minstens een tong te mogen draaien.”

De stralende bakoven boven Los Angeles heeft duidelijk goed werk geleverd, als we de mooi gebronsde tint van Debby Gommeren zien. Al is dat niet het enige wat de ravissante deerne uit de VS van A meegesleurd heeft. Haar onmiskenbaar Antwerpse tongval is namelijk doorspekt met het betere zangwerk van die andere koningin in Wonderland: Astrid Bryan. Als ik haar daar attent op maak, lijkt Debby even van haar melk. “Oh my god, dat meen je niet?” Euh…

Op Clint.be werd je onlangs uitgeroepen tot derde meest opgesnorde Vlaamse babe op het internet.
DEBBY GOMMEREN: “Dat heb ik gehoord, ja. Toen iemand me daar voor ’t eerst over aansprak, dacht ik dat het om een grap ging. Om meteen na Lesley-Ann Poppe en Eline De Munck te komen, is voor mij, als kleine, relatief onbekende garnaal, een hele eer.”

“Ik maak er graag een show van in bed”

Sta je er ooit bij stil waarom die mannen jou opzoeken op het internet of zo’n poster boven hun bed, euh, kleven?
GOMMEREN: (lacht) “Toch wel, maar dat neem ik er graag bij. Zelf heb ik daar weinig last van, zolang ze mijn dromen maar niet komen verstoren.”

Ben je iemand die over lijken gaat om te krijgen wat je wil?
GOMMEREN: “Als ik een doel voor ogen heb, ga ik er wel voor, maar over lijken gaan is wat sterk uitgedrukt. Ik wil vooral alles leuk houden voor mezelf, want ik raak snel verveeld.”

Is dat de reden waarom je het in België voor bekeken hield en naar Los Angeles getrokken bent?
GOMMEREN: “Deels wel. Ik ben nu 26 en heb het zo naderhand allemaal gehad en gezien in België. Normaal gesproken zou ik voor tien dagen met een vriendin op vakantie gaan naar LA, maar ik ben er uiteindelijk 2,5 maand blijven plakken. Het was een geheel andere wereld die voor mij openging. Debby in Wonderland! (lacht) Daarom ging ik meteen op zoek naar de mogelijkheden om er voor lange tijd te blijven. De kansen liggen in Hollywood ook voor het rapen, dacht ik: films, televisie- en modellenwerk,…”

Dacht je?
GOMMEREN: “Het blijkt allemaal iets moeilijker dan ik vooraf had verwacht. Om toch wat zekerheid te hebben, werk ik momenteel als nanny. Daarnaast heb ik nog tijd zat om echt op zoek te gaan naar modellenopdrachten.”

Kan je voorlopig leven van je American Dream?
GOMMEREN: “Eerlijk? Moeilijker dan in België, maar ik vind ’t wel leuk om ervoor te moeten vechten. Momenteel staat er ook nog geen blinkende bolide op de oprit, aangezien mijn papierwinkel nog niet helemaal in orde is. Maar beetje bij beetje wordt de droom werkelijkheid. Al moet je wel opletten dat je je met de juiste mensen omringt: LA loopt vol foute gasten.”

Vertel!
GOMMEREN: “Op een bepaald moment leerde ik iemand kennen die meteen geïnteresseerd was om mijn manager te worden. Aanvankelijk bleek die man wel de nodige connecties te hebben – hij stelde me zelfs voor aan de fotograaf van Playboy. Maar na een tijdje wilde hij wel vergoed worden voor zijn werk. Centen had ik niet, dus wilde hij iets anders. Erg lang moest ik alvast niet nadenken over wat hij precies bedoelde, want zijn broek hing een seconde later al op zijn enkels. (lacht)
»Ik was totaal in shock. Deels omwille van zijn voorstel, deels omdat hij de grootste piet had die ik ooit gezien heb. Daar moet haast plastische chirurgie bij te pas gekomen zijn, hij was echt gigantisch. (houdt haar handen een goeie 30 centimeter uit elkaar) Had ik op dat moment maar een camera, dan zouden jullie mij wel geloven!”

De shoot en het bijbehorend interview vindt u in P-magazine.
Foto: ©Mike Steegmans

Interview: Jelle Verstaen en Jonas Gilles

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur