Sony wil Daniel Craig voor volgende Bondfilms en heeft daar veel geld voor over!

214

Sony Pictures heeft heel veel geld over om acteur Daniel Craig (48) te overtuigen om terug te keren als James Bond. Men wil dat Craig nog minstens in de komende twee James Bond-films de hoofdrol vertolkt. Craig zou een eerder bod van 88 miljoen voor de volgende twee films hebben afgeslagen. RadarOnline meldt nu dat ze de Engelse acteur 135 miljoen euro hebben geboden. Met de vier vorige Bondfilms verdiende de acteur ongeveer 49 miljoen euro.

Craig liet na zijn vierde film als 007 weten geen interesse meer te hebben in nieuwe Bondfilms. Na de laatste film, Spectre (2015) ging de media dan op zoek naar een nieuwe James Bond. Maar de filmstudio wil dus het succes van Craig als 007 graag nog even voortzetten. Na de twee Bondfilms – met Craig – wil men een nieuwe Bond-reeks starten met een jongere acteur.

Sam Mendes, die de laatste twee Bondfims regisseerde zien we niet meer terug. Producer Barbara Broccoli gaat er van uit dat Daniel Craig Bond zal blijven vertolken. Daniel zelf heeft nog niets laten weten! (YP)

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur