Speels eens de menselijke variant van Whack-A-Mole (video)

100

In Amerika is het vrij populair en ook in België heb je de toestellen vast af en toe ergens zien opdruiken: het spel Whack-A-Mole. Met een rubberen hamer moet je zoveel mogelijk nepmollen naar beneden slaan. 

De ideale manier om je frustraties er af en toe even uit te gooien, maar weinig bevredigend als het maar tegen plastieken beestjes zijn. Maar vervang die mollen eens door je collega’s of vrienden en het spel wordt opeens een stuk interessanter.

Dat kan, want de opblaasbare versie van het bekende mollenspel kan je al even online bestellen. De deelnemers – mollen – springen uit hun hol en proberen zoveel mogelijk ballen te verzamelen. Als je geraakt wordt door de persoon met de hamer in het midden, dan telt de bal niet. Er kunnen dus telkens zeven personen tegelijkertijd bezig zijn: zes mollen en de persoon met de opblaasbare hamer.

Ideaal als teambuildingsactiviteit, zeker als één van de mollen je baas blijkt te zijn. De prijs echter doet je ook wel even onder de grond kruipen: 2.150 euro. Aan de andere kant, de klop van de hamer krijgen was nog nooit zo leuk.

REACTIES