Te heet om te vrijen? Niet met deze standjes!

7.227

Vrijen is gezond. Maar deze week zullen de temperaturen met de veertig graden flirten, waardoor we het misschien te heet vinden om van jetje te geven. Met deze standjes kan je toch ‘happy time’ beleven zonder je daarbij dood te zweten.

De pretzel

Dit standje wordt zo genoemd omdat je zo’n beetje dezelfde vorm aanneemt als de Duitse lekkernij. Hoe het gaat? De vrouw gaat op haar zij liggen en ontspant zich. De man gaat achter haar liggen, heft haar bovenste been op en gaat binnen. De voordelen: er is weinig huid-op-huidcontact en dus wordt er geen extra hitte gegenereerd.

De schaar

Voor de kenners: op gespecialiseerde sites wordt dit standje meestal beoefend door twee vrouwen, maar dit kan ook met man en vrouw. Aanvankelijk zal het als man misschien een beetje moeite kosten om in de vrouw te geraken, maar eens ‘ingeplugd’ is er maar weinig beweging nodig – waardoor je het ook minder snel warm krijgt.

Lepeltje – lepeltje

De vrouw gaat op haar zij liggen, de man ligt achter haar en benadert zo haar entree. In tegenstelling tot de andere standjes in deze lijst, is er hier wel veel huid-op-huidcontact. Maar aan de andere kant: je kan het lekker traag doen – en dus lang genieten van elkaar – zonder dat het zweet van jullie lijven zal lopen.

Op z’n hondjes

Vraag aan tien vrouwen welk hun favoriete standje is en – volgens een enquête die enkele jaren geleden werd gehouden – zullen er acht antwoorden: ‘Op z’n hondjes’. Ook bij mannen staat dit standje hoog op het favorietenlijstje. Geen wonder ook: de penetratie kan diep voor extra extase. Maar omdat er ook weinig huid-op-huidcontact is met deze positie, is het zelfs geschikt voor in het heetst van de zomer.

De adelaar

De vrouw ligt hierbij op de rug en spreidt de benen zo ver ze kan. De man komt binnen en steunt daarbij op zijn handen. Er is hier alweer weinig huid-op-huidcontact, en dus zelfs ideaal voor tijdens de warmste dag ooit.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur