Te koop voor 25 miljoen euro: het stulpje van Iron Man (foto’s)

5.194

De riante villa van de flamboyante Avenger Tony Stark werd in Iron Man 3 volledig tot puzzelstukjes geblazen.

Maar gelukkig is de buitenkant van dit huis altijd een grote verzameling geweest van nullen en enen: een computer-gegenereerd beeld. De binnenkant, daarentegen, was zo echt als jouw belastingbrief. Elk shot van het interieur werd opgenomen in het Razor House in La Jolla, San Diego. De woonst werd ontworpen door de bekende architect Wallace E. Cunningham en voor een dikke 25 miljoen euro kan het nu van jou zijn.

Dit 11.000 vierkante meter groot optrekje heeft meer te bieden dan een rijwoning in Zichen-Zussen-BolderEr zijn vier slaapkamers, beide met een eigen badkamer van alle luxe voorzien, een bioscoop, een keuken met de laatste snufjes, een infinity pool aan de oceaan, genoeg ruimte voor een voltallig wagenpark en een glazen lift die je naar het dakterras brengt met een spa en buitenkeuken. Mocht je gasten willen verwelkomen is er ook nog een gasthuis met twee slaapkamers, zodat je gasten niks tekortkomen. Net zoals in de films bestaat het huis uit vele glazen muren met een prachtig zicht op de oceaan. 

Vanwege het unieke  design werd het huis ook zo nu en dan gebruikt voor reclames van Visa Black Card en Calvin Klein. Een bod uitbrengen doe je bij Coldwell Bankers. Misschien eens gaan aankloppen bij Thanos, hij krijgt het wel geregeld in een vingerknip?

1

Picture 1 of 9

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur