Temptation-Giorgio: “Ik werd zélf bedrogen!”

981

Giorgio ging van hupsakee met ene Shelly. Zijn lief kreeg daar al snel lucht van en werd daarmee een ex. Nu legt de verleider ons uit hoe het zo ver kon komen.

Op een avond kwam Giorgio thuis, maar hij kon niet binnen. Er stak namelijk een sleutel op de binnenkant van de deur, en aanbellen haalde niks uit. Daarenboven zag Giorgio iets wat hem verontrustte: de auto van de (ex?)-minnaar van zijn vriendin stond vlakbij geparkeerd.

Giorgio bolde het af, en toen hij enkele uren later weer terugkwam was de auto verdwenen – en geraakte hij weer binnen. Zijn lief ontkende in alle talen – en dus ook in het Nederlands – dat haar (ex?)-minnaar was langs geweest.

“Ik had helemaal niet de bedoeling om te daten met Shelly”, zo vertelt Giorgio ons. “Ik was er naartoe geweest om haar te steunen, want ze maakte een moeilijke periode door.”

“Toen ik bij haar toekwam, kreeg ik een drankje van haar. Nadien bestelden we pizza, en zijn we op het bed gaan liggen. Ik had eigenlijk helemaal niet de intentie om te vrijen met haar. Maar als er een mooie vrouw in lingerie naast je ligt, en je weet dat je vriendin je net bedrogen heeft, dan verlies je weleens de controle. En ja, we hebben het inderdaad gedaan.”

“Ik weet dat iemand bedriegen niet fijn is, maar de hele setting en alles errond maakte dat ik op dat moment gewoon niet meer helder kon nadenken.”

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur