“Temptation Island is fake”

1.974

Zo, wie had dat nu gedacht?

Natuurlijk worden de beelden zo gemonteerd dat het een beetje spannend blijft om naar te kijken. En uiteraard kiezen de programmamakers welke beelden er uitgezonden worden, en welke niet. Maar iemand die het kan weten, vertelde aan Beautify dat er ook één en ander in scène gezet wordt.

Ergens aan het begin van het seizoen bijvoorbeeld. Sidney, de ijdeltuit die weleens meubilair in het zwembad durft te kieperen wanneer-ie teveel gezopen heeft, was toen in het holst van de nacht zijn zatte zelve. Vanuit het niets dook toen plots zijn ‘temptation’, verleidster Demi, op.

Het kwam een beetje raar over. Wat liep Demi daar immers rond te dwalen, wanneer iedereen – behalve Sidney dus – reeds lekker lag te ronken?

Omdat Demi door de regisseur zelve uit haar nest gezet werd om Sidney tot stoute dingen te gaan verleiden, aldus die anonieme bron. Heel veel zaken zijn gewoon in scène gezet, en dus is de ‘realityshow’ eigenlijk redelijk nep.

Ook al zou Sidney trouwens in bovengenoemde scène toegehapt hebben, dan nog zou er allicht niks gebeurd zijn. In onderstaande video verklapt Demi namelijk dat ze niet de koffer in zou duiken met iemand die ze niet aantrekkelijk vindt, en dat Sidney niet bepaald haar type is.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur