Tijd om je echte kooktalenten te testen in Cooking Simulator (video)

143

Voor beginnende bouwers, boeren en managers bestaan er voldoende simulatiespellen waar je de directeur van een bedrijf, pretpark, stad, boerderij, ziekenhuis of een groot imperium kan zijn. Leerzaam, boeiend, en soms zéér verslavend.

Maar de aspirerende chef-koks onder ons werden schandelijk over het hoofd gezien. Wérden, want de Poolse studio Wastelands Interactive heeft een heuse kooksimulator op de markt gebracht. In Cooking Simulator speelt het verhaal geen enkele rol. Je moet gewoon zien een degelijke maaltijd voor te bereiden die de bezoekers niet doet kokhalzen.

Net zoals in het echte leven kan je alle frustraties kwijt door met het servies te gooien of door de dure keukentoestellen naar de vaantjes te helpen. Alles wat je maar kan bedenken in een keuken staat tot jouw beschikking. Je kan hogerop in het spel geraken door fantastische maaltijden te bereiden en zodoende positieve kritieken te scoren op de social media. Het einddoel is om die ene Michelinster binnen te rijven.

Als pyromaan kom je in Cooking Simulator trouwens ook aan je trekken. Voor een 10 voor sfeer en gezelligheid moet je zelf zorgen.

REACTIES