Toni Braxton geeft sexy optreden waar de vonken van afvliegen (video)

738

De Un-Break My Heart-zangeres won in haar carrière acht Grammy Awards en verkocht wereldwijd ruim 66 miljoen platen. 

Poen genoeg dus om rustig te rentenieren, zou je zo denken. Helaas: door gezondheidsproblemen zat haar carrière een tijdlang in het slop. In 2010 vroeg ze zelfs het bankroet aan vanwege maar liefst 50 miljoen dollar aan schulden. 

Maar drie jaar later was ze er weer bovenop, door de rechten van enkele van haar nummers af te staan. In 2011 begon ze samen met haar moeder en zussen de tv-realityshow Braxton Family Values hetgeen ook wat geld in het laatje bracht.

Op dat moment had ze ook een triestige boodschap voor al haar fans: ‘Ik voel geen liefde meer voor muziek. Het gevoel dat ik voorheen kreeg tijdens optredens is weg. Ik weet niet wat er precies met me aan de hand is, misschien is het een vrouwelijke midlife crisis. Hoe dan ook, mijn hart klopt niet meer voor muziek, al vind ik het verschrikkelijk om te moeten zeggen’, aldus Braxton.

Gelukkig was het maar een fase want vorig jaar bracht ze het nieuwe album uit ‘Sex And Cigarettes’ om haar 25-jarig jubileum te vieren. Of ze een fervent kettingrookster is weten we niet, maar seks straalt ze nog steeds op 51-jarige leeftijd uit.

Dat bewees ze onlangs nog tijdens een concert in Florida. Ze gaf een geweldig optreden en ze toonde met trots haar 51-jarig, afgetraind lichaam. Jawadde!

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur