Vier tips om je jongeheer groter te doen lijken

910

‘Size Matters’.

We bekennen: we haalden op onze redactie de meetlat boven. Gelukkig hadden we genoeg archief om in te grasduinen, zodat we niet met rode kaken tegenover elkaar stonden. En we bekennen nog iets: wij – op onze hoofdredacteur na dan misschien – beschikken niet over een knuppel waarmee je elke vrouw K.O. slaat. Maar langs de andere kant: echt ontevreden zijn we nu ook weer niet.  

Speelt size eigenlijk een rol? Een vraag die op ieders lippen ligt, leggen we even voor aan een wetenschappelijk onderlegd persoon. Dokter Pam Spurr, een vrouw en  dus weet ze waarover ze praat. 

‘De lengte van je jongeheer is jóuw probleem, 99 procent van de vrouwen is tevreden met wat je te bieden hebt’, klinkt het. Kan goed zijn natuurlijk, maar wat als je met die ene procent in bed ligt, of je bent écht nogal klein geschapen? Wel, dan zijn er nog altijd je vingers, je tenen, je tong en al wat nodig is om haar tot een hoogtepunt te helpen. ‘Vrouwen verschillen niet zo veel van mannen,’ gaat  Spurr verder.  ‘Ze zijn opgelucht wanneer ze de climax bereiken. En weet: er zullen maar weinig vrouwen zijn die gaan zeuren over de lengte van je jongeheer, als ze een hoogtepunt hadden.’

Voilà, deze mythe hebben we even vakkundig de kop ingedrukt. Het gaat dus voornamelijk om onze zelfzekerheid. Die maakt mannen ontspannen en leuker in bed. Mannen die het gevoel hebben dat ze letterlijk of figuurlijk tekort schieten, zijn een stuk onzekerder tijdens de seks.

Maar hoe bereiken we die boost zelfvertrouwen? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat het lijkt alsof we een joekel hebben? Hiervoor geeft Dr. Pam ons wat tips.

Work out

Weg mat dat buikje. Het laagje vet boven je schaambeen verstopt je fluit. Wanneer je te zwaar bent, concentreert het vet zich rondom de basis van de penis, waardoor deze kleiner lijkt. Meer nog: het maakt het ook moeilijker om je partner diep te penetreren. Sport het overtollige buikje inclusief vetrolletjes weg en hierdoor kan de lengte van je penis zowaar op het zicht met 2,5 centimeter toenemen. 

Hoe korter, hoe beter

Schaamhaar is een soort dekmantel die je trots verstopt. Trim het overtollige schaamhaar rondom de basis van je schacht weg, zodat je meer vlees laat zien. En meer vlees is meer lengte. Bovendien is het voor haar dan een stuk aantrekkelijker je te voorzien van wat oraal plezier. Niemand flost graag de hele dag of nacht nog door, toch?

Speeltjes

Kopen die handel! Liefst ook nog speeltjes die trillen, zoals een cockring. Niet alleen zal het jou een  hardere roede bezorgen, het zal – niet onbelangrijk –  haar ook stimuleren. De sensatie van het speeltje leidt haar zodanig af, dat ze het niet eens zou merken als je maar klein geschapen bent.

Speel in ondiep water

Als je niet kan zwemmen, spring je niet in het diepe bad. Misschien een slechte vergelijking, maar het ondiepe gedeelte van haar liefdesgrot bevat heel veel zenuwuiteinden. Het gros daarvan zit verstopt in de eerste twee centimeter. Hoe dieper je dus gaat, hoe minder ze voelt. ‘Door je te focussen op het begin van haar geslachtsdeel, zal je haar zenuwuiteinden maximaal stimuleren,’ zegt Spurr. ‘Dit gebied verschaft haar het meeste plezier.’

 

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur