Vietnamese luchtvaartmaatschappij zorgt voor ophef met pikante kalender (foto’s)

385

Naar goede gewoonte maakte VietJet ook voor 2018 een kalender met daarop schaars geklede dames. Maar dit keer zou het hen wel eens zuur kunnen opbreken.

Ieder jaar maakt VietJet een sexy kalender. Dames in de luchthaven en in vliegtuigen. Het zijn geen stewardessen, maar professionele modellen die ingehuurd worden. Al pakte VietJet in 2012 ook een keertje uit met stewardessen in bikini op een van hun vluchten.

Maar… sinds afgelopen augustus verzorgt de maatschappij vluchten tussen Vietnam en Jakarta, de hoofdstad van Indonesië. Vooraleer VietJet deze deal kon binnenhalen, moesten ze eerst op papier zetten dat ze nooit of te nimmer nog stewardessen in bikini op een vlucht zouden zetten.

Blijkbaar dachten de Indonesiërs dat VietJet ook ineens hun kalender achterwege zou laten. De ambassadeur van Indonesië – een moslimland en dat is natuurlijk waar het bikinietje wringt – heeft zijn ongenoegen al laten blijken over het nieuwste exemplaar. Het zou wel eens kunnen dat de Vietnamese maatschappij haar laatste vluchten naar Jakarta heeft gevlogen. Allicht sluit dit voorval ook meteen deuren voor andere landen waar de bevolking overwegend islamitisch is en waarmee VietJet nog mee in onderhandeling was.

1

Picture 1 of 4

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur