Voor de vrouwelijke fans: Aquaman heeft een eigen dildo (foto)

364

Aquaman heeft het DC Universum terug op het juiste spoor gezet, zowel op vlak van entertainment als financieel.

Na het teleurstellende Justice League hadden veel DC fans het opgegeven. Maar waar Wonder Woman DC eindelijk weer hoop gaf, weet Aquaman het helemaal af te maken. De film is ontzettend succesvol, doet de kassa enorm rinkelen en is op weg om The Dark Knight te evenaren en de kaap van 1 miljard dollar te halen.

Ook op persoonlijk vlak gaat het acteur Jason Momoa voor de wind. TC Candler komt al 29 jaar met een lijst – The Annual Independent Critics List of The 100 Most Handsome Faces – van de mooiste gezichten op aarde en Momoa staat dit jaar op de eerste plaats.

Zijn succes is zelfs Superman niet ontgaan. De acteur Henry Cavill plaatste een humoristische selfie op Instagram. Op de foto is te zien hoe Cavill een vork dicht bij de camera houdt terwijl hij zelf half onder water zit. De vork is een duidelijke verwijzing naar de drietand die Aquaman gebruikt. In de tekst vraagt Cavill aan Momoa hoe goed hij het heeft nagedaan.

Voor de dames die stiekem fantaseren over de gespierde Hawaiiaan, kan het volgende speeltje hen een beetje vooruit helpen. De gelimiteerde AquaMoan dildo speelt in op het succes van de superheldenfilm en is vanaf heden te koop voor 80 euro.

“Let the King of the Seven Seas swim into the deepest darkest depths of your downstairs today!”, aldus de fabrikant. Dat belooft een natte boel te worden.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur