Voormalig freaky kindsterretje van 54 jaar slaat sexy 18+ actrice aan zijn haakje (video)

1.463

Hij ziet er tegenwoordig uit als een menselijke Shrek met pruik, maar de 54-jarige Mason Reese was ooit een bekend figuur.

Althans toch voor de Amerikaanse consument. Want tijdens de jaren 70 was zijn euhm…schattig snoetje het uithangbord van vele bedrijven. Matchbox, Underwoord Deviled Ham, Post Raisin Bran, Dunkin’ Donuts… allemaal deden ze beroep op de kleine Reese om hun producten te promoten.

Hij zag eruit als een geschrapt personage uit The Shining, maar het grote publiek lag er blijkbaar niet wakker van. Er was iets aan hem dat de kijkers aansprak. Na zijn carrière in de reclamewereld, werd het kindsterretje nog een vaste praatgast in The Mike Douglas Show.

In tegenstelling tot andere kindsterretjes, slaagde Reese na zijn acteercarrière er wel in om goed de kost te blijven verdienen. Beter nog, hij werd entrepreneur en investeerde zijn centjes in een aantal bars en restaurants in New York. Met succes: zijn bankrekening ziet er, net als hijzelf, goed gespekt uit.

Mason Reese krijgt nu weer de nodige aandacht, niet vanwege zijn verwezenlijkingen. Maar eerder door zijn wederhelft. Want hij deelt nu de lakens met de 18+ actrice Sarah Russi. Maar dat gaat niet van een leien dakje. Want veel kwatongen beweren dat de 26-jarige schone het voormalig kindsterretje enkel gebruikt als sugar daddy. Voor zij die deze term niet kennen, het heeft alvast niets met een suikerverslaafde vader te maken.

Samen zijn ze er van overtuigd dat hun liefde 100% echt is en dat bewezen ze door deel te nemen aan onderstaande reportage. 

Alleen de vraag ‘Hoe was het op het werk vandaag, schat?’, levert soms wel de nodige discussies op.  

REACTIES