Wees eens een echte gangster en draai een gouden joint (foto)

188

Shine Papers is er trots op om rokers een hele nieuwe manier te bieden om hun geld te verkwisten: ze verkopen namelijk gouden vloeipapiertjes. 

Op 9 november 2016 hadden de Amerikanen niet alleen een nieuwe president en een nieuw parlement gekozen, in bijna elk van de vijftig verschillende staten stonden ook referenda op de agenda. Zo had Californië voor de volledige legalisering van recreatief gebruik van marihuana voor meerderjarigen gestemd. Dat opende natuurlijk perspectieven voor een geheel nieuwe markt. Maar… nu is het niet meer hip genoeg om een joint op te steken in gewone rolblaadjes.

Neen, de show stelen moet je nu doen met een gouden joint. In de vloei zit echt goud verwerkt, dat geeft geen smaak af en de joint zal mooi langzaam en gelijkmatig opbranden. De fabrikant beweert dat een onderzoek bij muizen aantoonde dat goud roken geen gevaar voor de gezondheid betekent en het goud zal hoofdzakelijk in de as terecht komen, omdat het niet smelt bij de temperatuur die bij roken ontstaat. We zien het al voor ons, een muis met een gouden mini-joint tussen zijn knaagtanden, maar soit…

Shine Papers heeft dus een niche op de markt en ze boeren er goed mee, zeker in de wereld van de hip-hop, waar ze gezien worden als statussymbool.

Voor zij die interesse hebben de grote Jan uit te hangen: een ’24K Shine Gouden Vloei’ kost 56 euro voor 12 vloeitjes. Of het niet al goud is wat blinkt, moet je zelf ontdekken.

L E V E L U P

A post shared by shine papers (@shinepapers) on

REACTIES