Whitney Houston gaat opnieuw op tournee dankzij levensecht hologram

392

De soullegende stierf zeven jaar geleden.

Hoewel een drugschandaal een schaduw over haar naam en faam wierp, is Whitney Houston volgens het Guinness Book of Records nog steeds de meest bekroonde vrouwelijke artieste aller tijden én een van de best verkopende artiesten ooit. Het management van de intussen zeven jaar overleden zangeres heeft nu aangekondigd dat ze werken aan een nieuwe tournee, waarin Whitney Houston zelf hits als I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me) en The Greatest Love of All ten beste zal brengen. En dat wordt mogelijk gemaakt door een levensecht hologram, dat nu in productie is. Dat hologram zal begeleid worden door Houstons originele achtergronddansers en -zangers.

Pat Houston, Whitney’s schoonzus en manager, zei in een interview met The New York Times het volgende: “Voordat ze stierf, hing er zoveel negativiteit rond haar naam, dat het allemaal niet meer om de muziek draaide. De mensen zijn vergeten hoe goed ze ooit was en lieten alle persoonlijke dingen in haar leven de reden waarom ze ooit voor haar vielen, overschaduwen. Whitney was ooit Amerika’s lieveling en daar willen we de mensen aan herinneren.”

Whitney Houston is niet de enige die met laserstralen weer tot leven zal komen op een podium. Ook Roy Orbison, Frank Zappa en Maria Callas gingen haar al voor. De Hologram Tour van Maria Callas doet zelfs dit jaar in november Brussel en Antwerpen aan.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur