Wie wordt vanavond Miss België en treedt in de voetsporen van deze heerlijke dames? (foto’s)

14.498

Wie is jouw ultieme Miss België?

Ze zijn nog met dertig stresskippen, euh… finalisten die vanavond strijden om het kroontje van Angeline Flor Pua, de winnares van vorig jaar, te veroveren. Waar in normale omstandigheden er steeds een ontspannen en uitgelaten sfeer heerst, zal Plopsaland De Panne vanavond een strijdtoneel vol stress en spanning zijn.

Van de laatste vier edities wonnen er maar liefst drie jongedames uit Antwerpen. Ook is het al van 2013 geleden, met Noémie Happart, dat een Waalse schone zich voor een jaar tot mooiste van het land mocht kronen. Tijd voor verandering? Of komt het kroontje toch op één van de vijf  ravissante hoofdjes uit de Scheldestad? We laten het je snel weten zodra het nieuws bekend is. 

Soit, in wiens voetsporen België’s mooiste vanavond mag treden? We grasduinden even snel in ons archief en scrolden even door wat Insta-feeds en we kwamen tot deze toch wel bijzonder mooie selectie. Ze mogen zeggen wat ze willen over dit land, over de schoonheid van vrouwen kan niemand klagen, kijk maar mee.

1 Alizee Poulicek

Picture 1 of 40

Credits: Archief P-Magazine/Instagram

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur