Wij willen meer van Yagan Moore (foto’s)

15.174

Niet de minste…

Integendeel. Dat het volop zomert in Australië hebben we geweten als we door onze Instafeed scrollen. De ene na andere bikinibabe waar wij zonder twijfel Down Under voor zouden gaan bestoken ons met de meest sexy foto’s.  Zo ook de 21-jarige Yagan Moore.

Of ze nu net in bad gaat, op het strand in de deinende branding ligt, aan haar figuur aan het werken is in de fitness, aan het gamen is, in de keuken staat, voetbal kijkt op tv of gewoon voor de spiegel een sexy selfie trekt… ‘Less is mo(o)re’ is hier niet van toepassing.

Wil je scoren bij deze jongedame moet je wel haar ietwat aparte hobby erbij nemen. Ze doet aan ‘cosplay’, een vorm van performance art waarbij de deelnemers gebruik maken van kostuums en accessoires om een bepaalde bekende personages uit te beelden. Aan de hand van één van haar foto’s is het ook duidelijk dat ze nog single is. Ze zit op haar bed met een roos onder een stolp te wachten op een prins. Als wij ons niet vergissen een verwijzing naar Beauty & The Beast. Welk beest wil dit ‘beauty-beestje’ wel eens temmen?  

1

Picture 1 of 30

Foto’s: Instagram

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur