Win samen met 4 vrienden een virtuele race-simulatie met G-krachten

365

Je bent gebeten door de race-microbe, maar een circuit afhuren zit er budgetgewijs er even niet in?

Wel, dankzij de P-magazine kan je the next best thing ervaren, samen met vier van je beste vrienden.

VirtualRace.be gelokaliseerd in Wenduine, is al sinds 2016 actief in het wereldje van Virtual Reality en dat vooral in de regio Antwerpen en Gent. Bedrijven investeren jaarlijks handenvol geld aan bedrijfsevenementen, beurzen en teambuilding-activiteiten. Maar tegenwoordig moet je als werkgever echt een unieke ervaring aan de werknemers kunnen aanbieden, wil je dat er dagenlang nog er over gepraat wordt op de werkvloer.

Met adembenemende race-simulatoren geeft VirtualRace een echte adrenalinekick die bij velen in het geheugen gegrift zal blijven staan tot lang na het bewuste event. De race-simulatoren van VirtualRace dompelen je onder in de wereld van het F1-racen zoals nooit tevoren.

Niet alleen kan je tijdens het virtueel racen de hele omgeving bekijken in 360°-perspectief,  het aanvoelen van het trillende stuur en de pedalen. De simulatie laat je ook de G-krachten ervaren, hetgeen een unicum is in gans de Benelux.

VirtualRace is voornamelijk een B2B-oplossing. Bedrijven huren hen in en ze komen ter plaatse en leveren al het nodige, van materiaal tot personeel.  Met deze formule hebben ze reeds een imposant palmares kunnen opbouwen. Van het autosalon, tot Spa en Zolder, met klanten zoals Coyote tot BMW.

Het bedrijf is het geesteskind van de twee jonge maar ambitieuze knapen Giuliano De Luca (23) en zijn neef Arnaud Verheyden (22).

Wil je dezelfde kick ervaren als onderstaande kerel in het filmpje, samen met je makkers? Dan houden we het extra simpel. Schrijf je eerst en vooral in op onze nieuwsbrief, mocht dat nog niet het geval zijn. Verder geen vraag, alleen maar een schiftingsvraag: hoeveel lezers zullen er meedoen aan deze wedstrijd? Stuur je antwoord samen met je gegevens naar info@p-magazine.be , met als onderwerp ‘wedstrijd virtual race’. Diegene die er het dichtst bij zit – of er boenk op – mag zich weldra aan een race-ervaring van formaat verwachten. De wedstrijd loopt tot 31 mei, 23u59.

Vergeet zeker niet je ervaring te delen met ons, en de dag nadien een verse onderbroek aan te trekken. Veel succes!

REACTIES