Winnares P-wedstrijd: “Nu kan ik laten zien dat een vrouw met rondingen mooi is.”

4.626

Sharon Grobben is de winnares van onze wedstrijd ‘Welke lezeres wordt P-babe van de maand mei 2019’.

En omdat mei nog een beetje ver is, stelden we haar alvast enkele vragen:

Wie ben je?
SHARON GROBBEN: “Ik ben Sharon Grobben, ik ben 26 jaar en ik woon in Mol.”

Wat doe je in het dagelijks leven?
SHARON GROBBEN: “Ik hou mij vooral bezig met mijn modellenwerk. Sinds vorig jaar zit ik ook bij verschillende buitenlandse modelagentschappen, waardoor ik ook geregeld in het buitenland zit voor opdrachten. Ik heb een beetje de indruk dat ‘vollere’ modellen in België nog niet zo geaccepteerd worden, dan in andere landen. Dat is dan ook één van de redenen dat ik mij heb opgegeven voor deze wedstrijd: wat meer ‘size diversity’ mag wel. Ik vind het dan ook superleuk dat ik gewonnen heb: nu kan ik laten zien dat een vrouw met vollere vormen ook mooi is.”

Wat wil je nog bereiken?
SHARON GROBBEN: “Graag zou ik wat meer bekendheid willen in België, en hier mijn carrière ook nog wat meer uitbouwen. New York staat ook op mijn lijstje: er zijn daar een aantal bureaus die graag met mij zouden werken. Daarnaast wil ik ook andere vollere vrouwen inspireren: ik kom op voor ‘body Posivity’.”

Doe je nog wat buiten werken?
SHARON GROBBEN: “Los van mijn werk hou ik superveel van de natuur, dus je kan me vaak terugvinden in de bergen, de Ardennen of de Hoge Venen, maar ik wandel ook graag in de Kempen. Ik ben ook helemaal weg van Slovenië, echt prachtig. Daarnaast ga ik ook twee keer per week fitnessen om mijn lichaam in vorm te houden. Ik let er ook wel op dat ik gezond eet.

Had je verwacht dat je deze wedstrijd zou winnen?
SHARON GROBBEN: “Ik had ergens wel verwacht dat ik in de top vijf zou eindigen: ik heb nogal wat fans op de social media. Maar winnen is natuurlijk nog beter!

Tot zover deze korte voorstelling. Meer van Sharon Grobben tonen we je in die mooie maand mei.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur