Zangeres Kesha ziet er stukken beter uit zonder make-up (foto)

963

De comeback van de Amerikaanse popzangeres Kesha laat nog even op zich wachten. Al geloofde ze er vorig jaar zo sterk in dat ze het vierde met een topless foto.

Kesha (voorheen Ke$ha),  werd bekend met de hit Right Round, een samenwerking met Flo Rida. maar brak in 2009 echt door met haar single Tik Tok.  Haar laatste album Rainbow kwam en ging zonder enige noemenswaardige hits. Het is een tijdje geleden dat de blondine uit rehab kwam, maar de zangeres heeft naar eigen zeggen nog steeds moeite vrede te sluiten met haar uiterlijk, hetgeen al in het verleden leidde tot eetstoornissen. Maar met die complexen wil ze nu definitief komaf maken.

Op Instagram en Twitter deelt de 31-jarige zangeres een make-uploze selfie tot groot genoegen van de fans, want ze oogt opeens veel natuurlijker.  Het verschil tussen beide foto’s beneden is enorm.

 β€œMijn goede voornemen voor dit jaar is om van mezelf te houden. Gewoon zoals ik ben, fucked up en imperfect en al het andere. En om mijn sproeten te laten zien.” aldus Kesha. De foto heeft al ondertussen al meer dan een half miljoen likes en de positieve boodschap wordt lustig gedeeld. Het jaar goed begonnen, is half gewonnen, zeggen wij dan.

View this post on Instagram

#TBT @HollywoodReporter πŸ’–

A post shared by Kesha (@iiswhoiis) on

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur