Zet die ploat niet af met een luxueuze draaitafel van Louis Vuitton

161

Mocht u als aspirerende dj terechtkomen in het lijstje van best verdienende dj’s ter wereld, dan weet u al wat aan te schaffen om indruk te maken.

De DJ Trunk van Louis Vuitton x Devialet is een koffer met daarin alle benodigdheden om aan de juiste knopjes te draaien. Kwaliteitsvolle apparatuur die netjes past in een stijlvolle uitklapbare koffer in een typisch Louis Vuitton-design. Phantom draaitafel, vinyl recordings, een mixer, computer, koptelefoons, een tas waar twintig vinyl platen in passen. Kortom: alles wat u nodig heeft om een feestje te bouwen om van ondersteboven te vallen

Vuitton is de mosterd gaan halen bij de  iconische Stokowski writing-desk trunk. De koffer zelf is antraciet en bevat metalen zijkanten, volledig handgemaakt door Louis Vuitton in de historische workshops in Asnières bij Parijs. 

Naar het prijskaartje is het raden, want iedere koffer wordt alleen maar op aanvraag gemaakt. Want met deze koffer bent u als dj dan wel gepakt, maar is de spaarrekening ook wreed gezakt.

REACTIES