Dit zijn de tien mooiste Roemeense vrouwen (foto’s)

8.917

De tweede halve finale van het Eurosongfestival gisterenavond was er eentje met zeer opvallende verschijningen. Niet in het minst de jodelende juffrouw uit Roemenië.  Wat heeft dat land nog te bieden naast zangeres Maria Ilinca Băcilă? Een overzicht.

10. Alexandra Stan

Zegt die naam u niets? Dan misschien wel het hitje Mr. Saxobeat , waarmee ze in vele Europese landen vooraan in de hitlijsten stond.

9. Antonia Iacobescu

Afbeeldingsresultaat voor Antonia Iacobescu

Antonia Iacobescu is een 28-jarige zangeres en model, maar bracht haar jeugd vooral door in de VS, waar ze met MOJA ook haar eigen kledinglijn startte.

8. Alina Văcariu

Deze juffrouw werd in 1998 model van het jaar in Roemenië. Alina was toen veertien. Sindsdien deed ze shoots voor onder andere Maxim, Stuff, Cosmopolitan en Playboy. U kan ze nog steeds inhuren bij Elite Model.

7. Oana Virlan

Afbeeldingsresultaat voor Oana Virlan

In eigen land is lingeriemodel Oana Virlan bijzonder populair, maar buiten het Transylvanisch hooggebergte kennen maar bitter weinig mensen haar naam. Tot vandaag.

6. Alina Puscau

Alina Puscau  is model, actrice en zangeres. In 1998 won ze de Elite Model Look. Ze poseerde onder andere voor Victoria’s Secret, GAP, JCPenney and Pepe Jeans.  in 2009 kwam ze in opspraak na een lesbische fotoshoot met een etalagepop voor Playboy. Ze is mooi en – uiteraard – een tikkeltje kinky.

5. Madalina Ghenea

Afbeeldingsresultaat voor Madalina Ghenea

Madalina Ghenea is een – wat dacht u – lingeriemodel, maar is sinds 2010 ook actrice. Zo was ze te zien in de serie Game of Thrones . Bovendien is ze het ex-vriendinnetje van Gerard ‘Leonidas’ Butler.

4. Nicoleta Vaculov

Afbeeldingsresultaat voor Nicoleta Vaculov

Haar naam klinkt alsof ze een bloedverwant is van Dracula.  Maar zet u gerust zelf uw tanden in lingeriemodel Nicoleta Vaculov.

3. Catrinel Menghia

In 2006 en 2009 stond deze dame in de Sports Illustrated Swimsuite-editie. De Italiaanse ex-voetballer Massimo Brambati is een tijdje getrouwd geweest met haar.

2. Monica Barladeanu

Afbeeldingsresultaat voor Monica Barladeanu

De Roemeense versie van Monica Belluci en wellicht ook de beroemdste op dit lijstje. Ze is ook bekend onder de naam Monica Dean en had ooit bijna de rol van Wonder Woman.

1. Inna

Inna is de populairste zangeres van heel Roemenië. Ze brak door in Europa met de single Hot.  De liedjes Déjà Vu, Love en Sun is Up waren eveneens uitschieters in de hitparade. Al dan niet omwille van de sexy videoclips.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur